“Niciodată nu încetezi să fii mamă!” O femeie de 98 de ani s-a mutat la azilul de bătrâni unde băiatul ei de 80 de ani trăiește, pentru a avea grijă de el!

in Uncategorized by

Povestea care a emotionat o lume intreaga! Si-a jurat ca nu il va parasi niciodata! O mama de 98 de ani se muta la azilul de batrani unde era internat fiul ei de 80 de ani, pentru a-l ingriji si a-i fi alaturi: “Niciodata nu incetezi sa fii mama!”

Indiferent de varsta pe care o avem, mamele noastre vor avea mereu grija de noi. Intotdeauna vom fi copii in ochii lor si este o mentalitate pe care multor mame le este greu sa o depaseasca.

Ada Keating are 98 de ani, iar fiul ei de 80 de ani, Tom, este in sufletul ei, inca baiatul mamei. Atunci cand el a avut nevoie de ajutorul ei, ea si-a dovedit cat de puternica este dragostea pentru el si cat de usor a fost sa se intoarca pentru a avea grija de fiul sau. Chiar daca mai mult ca sigur Tom face parte din tipologia “baiatul mamei”, el nu a vazut si nu vede nimic in neregula cu asta!

El apreciaza tot ceea ce mama sa a facut si continua sa faca pentru el si pur si simplu o adora. El a fost mereu aproape de ea si, de fapt, a petrecut o mare parte din viata traind cu ea, deoarece nu s-a casatorit niciodata.

Cand fostul pictor si decorator a decis ca are nevoie de ajutor, el s-a mutat in Moss View, o casa de ingrijire medicala. Ada, fosta asistenta, venea ocazional sa il ajute sa aiba grija de el. Pentru o legatura asa de puternica intre mama si fiu, vizitele nu au fost suficiente, fiindu-le dor unuia de celalalt.

Fiul lui Ada Keating, Tom, s-a mutat intr-un azil, dupa ce a trait cu mama sa aproape toata viata, fara a dori sa se casatoreasca sau sa-si intemeieze o familie. Atunci cand locuiau in aceeasi casa, iar mama sa inca lucra, ii aloca tot timpul liber baiatului.

Acum cei doi batrani sunt de nedespartit, purtandu-si grija unul altuia, pana la sfarsitul vietii. Acesta este un caz fericit, caci in ziua de azi, batranii sunt aruncati in azil si lasati sa moara in singuratate, departe de copii si de orice persoana draga.

Atat Tom, cat si mama sa, au inteles ca iubirea dintre mama si fiu este si va ramane indestructibila pentru totdeauna! Ada povesteste cu lacrimi in ochi cum baiatul sau se duce spre ea si o imbratiseaza in semn de iubire si apreciere, lucru care acestei mame ii umple sufletul!

Loading...