Fii la curent!

Nu aștepta nimic de la nimeni. Tu ești singura care își poate vindeca sufletul de durere

in Sfaturi by

Nu te minti singura și nu aștepta nimic de la nimeni. In inima ta gasesti puterea de a te ridica de la pamant si a merge mai departe. Tu ești singura care își poate vindeca sufletul de durere.

Este important sa iti dai seama ca nu trebuie sa astepti ca o alta persoana sa vina in viata ta si sa iti vindece sufletul de durere. Oamenii te pot iubi neconditionat, iti pot fi alaturi, te pot sustine si toata aceasta atentie poate incuraja recuperare, insa tu continui sa fii pilonul principal – tu esti cea care trebuie sa iti oferi sustinere, iubire si mult curaj, scrie kudika.ro.

Nimeni altcineva nu va avea niciodata capacitatea de a iti lua greutatile de pe umeri. Tu singura poti face ceva.

Nu astepta ca in viata ta sa apara un Fat Frumos calare pe un cal alb gata sa te salveze… pentru ca nu se va intampla si vei suferi si mai tare. Pentru tine tu trebuie sa fii acel Fat Frumos.

Stiu ca este neplacut, incomod, dificil… insa este mai mult decat necesar sa faci toate astea. Si mai stiu ca poti. Ca esti o persoana puternica, ca ai trecut prin atat de multe si inca mai poti trece. Ca stii de ce ai nevoie de la viata pentru a fi fericita. Ca nu renunti niciodata.

Plangi daca simti nevoia sa plangi. Descarca-ti inima de toata durerea pe care o simte. Apoi gaseste puterea de a te ridica de jos, de a iti invata lectiile, de a accepta greselile pe care le-ai facut si de a merge mai departe pe drumul tau. Trebuie sa lupti cu aceste lucruri dificile care sunt in sufletul tau.

Stiu, este dificil. Insa este imposibil sa fie usor. Este imposibil sa iti placa sa treci peste tot. Insa este important sa fii suficient de puternica si sa intelegi ca tu singura te poti vindeca. Tu detii fraiele vietii tale. Tu poti repara ranile pe care le ai. Tu poti decide sa inchizi capitolul dureros al trecutului si sa alegi sa incepi o noua fila dintr-un nou capitol.

Loading...
Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top