Fii la curent!

Nu aveți idei de Ziua Îndrăgostiților? Ciocolata vă scoate întotdeauna din încurcătură!

in Sfaturi by

Nici o femeie nu rezistă în fața unei declarații de dragoste, mai ales dacă aceasta este însoțită de ciocolată de cea mai bună calitate.

Combinațiile de ciocolată cu mentă și fructe de pădure, cele mai căutate

Ziua îndrăgostiților se apropie cu pași repezi și nu știți ce cadou să-I faceți partenerei? Ce spuneți de o comandă de ciocolată fină? Care nu e fabricate în România, ci la o fabrică din Australia, unde este realizată de meșteri ciocolatieri care lucrează zilelea aceastea cu mult peste program.

De ce sunt atât de căutați? Pentru delicatele lor din cicolată, create de la zero. Și aici vorbim de tot procesul de producție, de la prăjirea boabelor de cacao, până la ornamentele comestibile aplicate fiecărei bomboane în parte.

Cât privește trufele, acestea sunt create manual, învelite în ciocolată și decorate tot de noi, fiind unele dintre cele mai căutate de iubitorii de ciocolatî ai lumii. Oare cine poate alege dintr-atâtea dulcegării: Chiar și așa, cele mai populare par să fie combinaţiile de ciocolată cu menta şi fructe de pădure. Dar angajații firmei au și multe avantajem putând consuma cât e multă ciocolată vor, în timpul serviciului.

Felicia Iederă

Loading...

Latest from Sfaturi

Go to Top