O bunică în vârstă de 92 de ani

O bunică în vârstă de 92 de ani, aflată în carantină, a evadat pe geam pentru a-și cumpăra o basma nouă pentru Paști

in Știri by

O bunică în vârstă de 92 de ani, aflată în carantină în regiunea Mucacevo, Transcarpatia, a fugit pe geam pentru a-și cumpăra basma nouă pentru Paști.

Potrivit sursei citate, cazul a fost relatat de Natalia Zotova, șefa Departamentului Muncii și Protecției Sociale a Populației din Mucacevo.

O bunică – „Bunica are 92 de ani. Trăiește cu copii, nepoți, strănepoți. Bunica este îngrijită și nu i se permite să iasă din casă din cauza carantinei. Dar ea era de neoprit. Are nevoie de un nouă basma și lenjerie de corp în prejma Sărbătorilor de Paști. Dimineață! Pe strada pustie apare mașina poliției, care se oprește lângă curtea lor. Vecinii zărnesc după jaluzele. Poliția spune ceva despre amenda de 17.000 de grivne. Familia e șocată: ce s-a întâmplat?! Se deschide ușa și polițistul îi întinde galant mâna bătrânei, care iese grațios din mașină. Polițiștii spun că au găsit-o în centrul orașului, la cinci stații de autobuz distanță, iar transportul urban nu circulă. Rudele sunt nedumerite: cum a ieșit bunica din casă, unde e atâta lume? Și ce credeți? Bătrâna a ieșit pe geam și a trecut printre gard”, a povestit Natalia Zotova

Bunica și-a justificat gestul spunând că de Paști, potrivit tradiției, fiecare femeie trebuie să aibă basma nouă pe cap.

“Bine că polițistul era înzestrat cu simțul umorului. Polițiștii le-au ordonat rudelor să-i cumpere nonagenarei năframă și au plecat”, a adăugat Natalia Zotova.

sursa https://www.activenews.ro/