Fii la curent!

O femeie a câștigat 10.000 de dolari cu un gest, pe care puţini îl facem!

in Știri by

O femeie din Statele Unite ale Americii a câştigat 10.000 de dolari pentru că a citit până toate condiţiile generale prevăzute în asigurarea de călătorie.

Donelan Andrews, o învăţătoare în vârstă de 59 de ani, rezidentă în Thomaston, o localitate din statul Georgia, a cumpărat de pe internet, la începutul lunii februarie, o asigurare de călătorie de la compania Tin Leg (o filială deţinută de SquareMouth, cu sediul oraşul Saint Petersburg), înaintea unui sejur la Londra.

După ce şi-a primit contractul, doamna a citit până la capăt toate cele şapte pagini.

Pe ultima pagină, a fost surprinsă de următoarea frază: “Dacă aţi citit până aici, sunteţi unul dintre foarte rarii clienţi ai Tin Leg, care au studiat toată poliţa de asigurare”.

Compania de asigurări a organizat un concurs secret intitulat “Merită să citeşti” şi îl invita pe acel client foarte atent să o contacteze, pentru a intra în posesia premiului.

Donelan Andrews a fost anunţată că a câştigat concursul, la doar 23 de ore după lansarea acestuia.

″În ultimii 16 ani, am remarcat că numeroşi turişti cumpără o asigurare de călătorie şi se bazeză pe principiul că sunt acoperiţi dacă li se întâmplă ceva rău, fără să citească cu adevărat detaliile din contractul lor”, au explicat reprezentanţii companiei SquareMouth.

“Eu citesc întotdeauna notele de subsol. Ştiu că pare puţin cam ciudat, dar am învăţat să citesc cu mare atenţie contractele pentru a nu fi înşelată”, a explicat Donelan Andrews pentru cotidianul American The Washington Post.

Ea a precizat că îşi va folosi banii câştigaţi în urma acestui concurs pentru a achita o vacanţă în Scoţia, împreună cu soţul ei.

Pe lângă ineditul situaţiei, acest premiu arată “importanţa lecturării contractului de asigurare de la început şi până la sfârşit”, au subliniat reprezentanţii companiei de asigurări.

Un articol de Mihaela Iliescu

Latest from Știri

Go to Top