Fii la curent!

O mai ţineţi minte pe prima soție a lui Cătălin Crișan? Cum arată solista Lucia Bubulac acum, la 55 de ani

in Știri by

Lucia Bubulac a fost sotia lui Catalin Crisan timp de 20 de ani, iar dupa divortul din 2009 a declarat ca a suferit foarte mult. Chiar si asa, amandoi au marturisit ca mariajul a fost unul dintre cele mai mari regrete din viata lor.

Lucia Bubulac este de profesie medic si a cochetat cu muzica, aparand in repetate randuri in duete cu Catalin Crisan pe vremea cand formau un cuplu, scrie viva.ro.

Lucia si Catalin au impreuna doi copii, Raris (15 ani) si Daria (18 ani), iar cantaretul declara, in urma cu cativa ani, ca relatiile cu ei s-au racit considerabil dupa ce a aparut pe lume fetita lui din urmatoarea casatorie, care a avut loc un an mai tarziu dupa divortul de Lucia. Nici casnicia cu Alina Cupsa nu a functionat pentru artist si cei doi au divortat dupa doar trei ani.

Dupa separarea de Catalin Crisan, Lucia Bubulac recunostea ca a suferit, dar ca a fost motivata sa mearga mai departe de cei doi copii ai sai.

„As fi ingrata sa nu recunosc ca am suferit, dar am luat acest eveniment ca pe o provocare a vietii si am fost foarte motivata avandu-i alaturi pe Raris si Daria. Ei mi-au dat putere si incredere ca impreuna putem sa mergem mai departe’, spunea Lucia Bubulac dupa separarea de Catalin Crisan.

Lucia a povestit presei ca decizia de a divorta i-a apartinut cantaretului, motivul fiind o alta femeie. „Catalin si-a dorit sa divortam, iar eu am fost de acord. In perioada aceea nu am vorbit cateva luni, eram certati, asta dupa ce el se purta destul de urat cu mine, tipa. Atunci el a plecat intr-o vacanta romantica in Grecia cu acea Laura. Si-a facut bagajele si a plecat. La ceva timp dupa aceea mi-a spus ca vrea sa divortam’, a declarat Lucia Bubulac in urma cu cativa ani.

Loading...
Tags:

Latest from Știri

Go to Top