Fii la curent!

O româncă și-a vândut afacerea cu un miliard de dolari. Mai rămâne cu un pachet minoritar din «Anastasia Beverly Hills»

in Știri by

Cea cunoscuta drept “regina sprancenelor la Hollywood”, Anastasia Soare a construit un adevarat imperiu beauty.

Dupa ce in vara anului trecut a vandut un pachet minoritar din afacerea sa unui fond de investitii, romanca instraineaza din nou actiuni din compania ei de cosmetice unui cunoscut brand international. Tranzactia a imbogatit-o cu un miliard de dolari.

Dupa 20 de ani de munca, Anastasia Soare a reusit, la o singura tranzactie, sa-si dubleze averea dobandita din afacerea ei cu cosmetice.

Anul trecut, revista Forbes spunea ca averea romancei este de doua miliarde de dolari, dublata de curand dupa ce si-a vandut 49% din companie catre brandul Sephora, cu care colabora de cativa ani si care ii comercializa produsele cosmetice.

Aceasta tranzactie vine dupa ce in urma cu jumatate de an Anastasia Soare incheia un parteneriat cu un fond de investitii, care, la schimbul unui pachet de actiuni, ii asigura intrarea pe piata din Asia si Europa.

„Intr-adevar, am incheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG (Texas Pacific Group), care imi va permite extinderea in Asia si Europa si intarirea pozitiei online”, a declarat Anastasia Soare pentru ELLE Romania.

Are avere mai mare decat Ion Tiriac, Gigi Becali si Zoltan Teszari la un loc, scrie libertatea.ro.

Chiar daca niciodata nu a vorbit concret despre cifra ei de afaceri si despre banii pe care a reusit sa-i stranga in cei 20 de ani de cand munceste cu celebritatile de la Hollywood, au existat mereu zvonuri cum ca averea Anastasiei este de ordinul miliardelor de dolari.

Acum, dupa tranzactia cu fondul de investitii si cu lantul de magazine Sephora, se vehiculeaza ca Anastasia Soare este cea mai bogata romanca, mai bogata decat Becali, Tiriac si Teszari la un loc, cu o avere care se ridica undeva la 5 miliarde de dolari.

Acesta este pretul pentru care Soare a ramas doar cu un pachet minoritar in compania pe care a creat-o singura si in care a investit enorm de multa munca si mai ales de sentimente.

Latest from Știri

Go to Top