Fii la curent!

O să avem o zi superbă…Horoscopul de sâmbătă, 18 mai cu Neti Sandu

in Horoscop by

Se pare că vom avea parte de surprize plăcute, starea bună o să ne îmbie să-i răsfăţăm şi noi pe cei pe care-i iubim şi o să ne meargă tuturor bine. Vibraţia zilei este 9 şi poate facem ceva pe care n-am avut curaj până acum să-l facem.

TAUR: Aveţi o stare bună, probabil s-a-ntâmplat deja ceva care să vă-ntrețină un entuziasm şi să vă mişcaţi cu lejeritate încotro vă doriţi, spre munte, mare, la rude, la prieteni.

O să aflaţi tot felul de veşti, care să vă invite pe câte undeva, să ştiţi şi ce se mai întâmplă cu prietenii voştri, potrivit protv.ro

GEMENI: O să vă descurcaţi cu banii dacă plecaţi pe undeva, vă duceţi la distracţie, poate vă costă doar pe jumătate c-or să mai contribuie şi ceilalţi şi-o să vă fie mai uşor.

O să nimeriţi într-un anturaj cu o atmosferă pe gustul vostru; dacă plecaţi spre o zonă de agrement şi o să fie distracţie.

RAC: Vă-ntâlniţi cu nişte oameni care așteptau un semn de viaţă de la voi şi o să luaţi împreună o decizie referitoare la programul acestor două zile.

Poate primiţi ceva în dar de la cineva care vrea să vă cucerească sau doar să vă mulţumească pentru ajutorul pe care i l-aţi oferit cândva.

LEU: Poate vă căutaţi casa pe care fie s-o cumpăraţi, fie s-o închiriaţi cât o să aveţi nevoie, poate plecaţi din ţară sau vă mutaţi cu serviciul în alt oraş.

O plecare într-o excursie în doi v-ar oferi prilejul să lăsaţi acasă toate problemele din cuplu şi să vă bucuraţi de prezenţa celuilalt.

FECIOARĂ: Voi aţi putea pleca şi cu treabă şi de plăcere la rude sau poate ați făcut rezervare la o cabană, un hotel, o pensiune, să luaţi o gură de aer proaspăt, să vă revigoraţi.

Se poate să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti mare parte din zi şi, totuşi, să vă rezervaţi câteva ore şi pentru o cină romantică.

BALANŢĂ: Invitaţie în oraş, poate să fie prima dată când ieşiţi la o cafea cu cineva cu care v-aţi conversat, doar în reţelele de socializare, la telefon, şi vor fi emoţii, dar şi surprize plăcute.

Vă decurcați, pare-se, cu banii, mai scoateţi de la rezerve, luaţi din banii de întreţinere şi-i puneţi la loc la primul salariu şi ieşiţi la socializare.

SCORPION: Vă daţi întâlnire cu nişte posibili parteneri de afaceri să staţi de vorbă, să spună fiecare ce-şi doreşte şi să fixaţi de luni încolo pe hârtie ce-aţi hotărât.

Voi păreţi a fi pe punctul de a face pasul hotărâtor spre o căsătorie, dacă atmosfera armonioasă va dăinui şi în continuare şi-o să fie.

SĂGETĂTOR: O să vă mobilizaţi uşor s-o luaţi din loc, să vă duceţi într-o staţiune turistică, să le faceţi o vizită unor prieteni din alt oraş şi să vă-ntoarceţi mâine seară.

Familia vă cheamă la o zi de naştere, sărbătoriţi ceva şi şi-o să fie un bun prilej să vedeţi cum o mai duc ai voştri.

CAPRICORN: Cineva cu care-aţi fost în relaţie nu poate renunţa şi o să se-ntoarcă să vă ceară o nouă sansă, şi să vadă ce-i transmiteţi prin limbajul non verbal.

Se poate să-ntâlniţi la un party pe cineva cu care să rezonaţi pe mai multe planuri şi să-ncepeți o relaţie.

VĂRSĂTOR: Se poate s-aveţi o nuntă sau un botez la care să vă duceţi şi să fie cu cheltuială, într-adevăr, dar şi cu un câştig sufletesc, o să fie frumos.

Se pot schimba multe în viaţa voastră şi o să vă bucuraţi şi de sprijin din partea cuiva care vă iubeşte! Începeţi o viaţă nouă!

PEŞTI: Sfera sentimentală se luminează, străluceşte chiar, şi o să fie cineva care o să vă acapareze cu totul, o să fiţi îndrăgostiţi, poate chiar de aceeaşi persoană cu care trăiţi, deja.

Un anturaj cu care vă asortaţi şi o să petreceţi mare parte din zi, poate şi din noapte la o petrecere undeva.

BERBEC: O s-aveţi musafiri dacă organizaţi la voi acasă o petrecere şi n-o să vă pierdeţi în detaliu, o să fiţi expeditivi cu toate, comandaţi totul şi o să iasă frumos.

Prietenii vă scot la un picnic, un brunch, la plimbare, în excursie, o să fie agitaţie şi tocmai asta o să vă placă!

Loading...

Latest from Horoscop

Go to Top