Fii la curent!

Oana Roman și-a înnoit casa în care locuiește cu Marius. Vezi cum arată locuința

in Știri by

Oana Roman si-a innoit casa in care locuieste cu Marius. Impreuna au un apartament superb, decorat intr-un stil unic si personalizat! „Am cel mai frumos si trainic pat!”. Vezi cum arata locuinta:

Oana Roman si-a decorat casa in stil feng shui si e fericita. Fiica fostului premier al Romaniei Petre Roman, este extrem de bucuroasa de recenta achizitie pe care a facut-o pentu casa ei.

A reusit sa-si innoiasca locuinta cu o piesa de mobilier pe care si-a dorit-o foarte mult. Este vorba despre un pat din lemn masiv, de culoare alba, pentru dormitor, pat pe care l-a comandat de Craciun.

Oana Roman, care de curand a vorbit despre supararile din viata ei, a explicat ca mai vrea sa-si achizitioneze cateva piese din lemn masiv, insa o va face in etape, dat fiind ca nu dispune de banii necesari pentru a le cumpara pe toate deodata.

“De Craciun am dorit sa-mi fac un super cadou si mi-am comandat un super pat .

Cumparasem unul pentru Isa, din lemn masiv, si mi-am dorit unul si pentru mine. Mobila din lemn masiv e mai scumpa, dar rezista generatii ! Chiar si 100 de ani! Am asteptat ceva, dar a meritat! Am cel mai frumos si trainic pat. Si-mi voi lua si un dulap si noptiere! Pe rand, pentru ca nu-mi permit sa le iau pe toate odata !”, le-a marturisit Oana Roman prietenilor sai virtuali, scrie 9gag.red.

Mai mult, Oana a explicat si de ce sotul ei a postat pe contul de socializare, la un moment dat, un mesaj prin care anunta despartirea de ea.

”Nu. A fost o iesire a lui Marius, intr-un moment de nervi. Greseala a fost ca a scris pe Facebook si de acolo a pornit totul. Dar chiar n-a fost un moment de cumpana atunci. Au fost altele, dar asta chiar n-a fost. La inceput ne era foarte greu pentru ca nu exista comunicarea asta intre noi. Marius e un tip introvertit si el tine in el foarte mult. A durat ceva pana l-am facut sa vorbeasca. Dar acum e foarte bine ca ne-am invatat asa: comuni­cam, punem pe tapet problemele”, a declarat Oana Roman intr-un interviu pentru revista Viva!

Desi au avut probleme in casnicie, Oana si Marius Elisei au reusit sa treaca peste probleme, iar acum sunt mult mai linistiti.

Loading...
Tags:

Latest from Știri

Go to Top