Fii la curent!

Pisica te ajută să nu mai fii stresat și sprijină sănătatea mintală. Sunt doar câteva motive pentru care este bine să ai pisică în casă

in Sfaturi by

Prietenă și terapeut pentru întreaga familie. Așa este considerată pisica de către oamenii de știință. Și asta pentru că face parte din categoria celor mai buni vindecători din lume. Iată de ce boli vă poate vindeca blănoasa.

Vindecă bolile de inimă

Vă simțiți singuri? Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă luați o pisică. Nu doar că vă va fi cel mai bun prieten, dar vă va ajuta să vă vindecați de multe boli. Oamenii de știință spun că pisicile sunt cele care vă ajută să îndepărtați stresul și anxietatea, lucru ce duce la scăderea tensiunii arteriale.

De asemenea, studiile arată că pisicile sprijină sănătatea mintală, dar totodată și previn apariția alergiile, astm, febra fânului sau diverse alte eczeme. Iar acest lucru a fost văzut încă de la începutul secolului al XX-lea.

Motivul?

Pisica este purtătoarea unui microbi care stimulează sistemul imunitar, iar copiii nu mai fac alergii. Nu în ultimul rând, torsul frumoaselor pisici ajută la vindecarea oaselor, a tendoanelor şi a muşchilor, ba chiar ajută mobilitatea articulațiilor după accidente.

Felicia Iederă

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top