Fii la curent!

Plaja sălbatică cu apă turcoaz de pe litoralul românesc. Liniștea și peisajul te vor încânta

in Știri by

In ultima vreme destul de multi turisti au inceput si la noi sa caute plajele salbatice care nu sunt atat de populate si exploatate, cum ar fi Vadu si Corbu, dar uita de Tuzla.

Localitatea Tuzla, care isi trage numele de la cuvantul turcesc „sararie“, este vegheata de cel mai vechi far al litoralului, construit la 1900. Ea se afla la mijlocul distantei dintre Constanta si Mangalia si iti ofera refugiul de vis. Aceasta locatie este o destinatie perfecta de vacanta pentru cei care cauta linistea.

Apa are o culoare verde-turcoaz si este inconjurata de plaje cu nisip fin…

Plaja de la Tuzla este vizitata de oameni din toate colturile tarii si chiar si din strainatate.Oamenii vin sa se relaxeze si sa auda murmurul valurilor.Aceasta plaja duce cu gandul la plajele din insulele Grecesti.Plaja de la Tuzla este inca un loc deloc aglomerat, cu apa curata cristalina, vegetatie, stanci si baraci de pescari, unde oaspetii sunt primiti cu bratele deschise.

Este o atractie din ce in ce mai cautata de turisti, deoarece peisajul este superb si locul este foarte linistit, scrie wawlist.com.

Aceasta plaja salbatica este locul perfect atunci cand vrei sa scapi de aglomeratie, de sezlongurile inghesuite si de beach barurile pline de zgomot.Departe de zgomotul obisnuit al statiunilor aglomerate, aici inca nisipul sta la dispozitia celor care vor sa faca plaja pe cearsaf sau vor sa se plimbe in voie ascultand valurile marii.

Locul acesta iti ofera linistea de care ai nevoie.In zona sunt cateva pensiuni si vile unde te poti caza.Iar pe plaja sunt cu pescarii, de unde poti manca peste proaspat la un pret accesibil.Oamenii sunt foarte amabili si primitori.

Oaza de liniste atrage anual aproximativ 3.000 de turisti.Plaja silbatica se afla la aproximativ 5 km distanta de drumul principal.Cei 5 kilometri se parcurg foarte usor deoarece drumul a fost asfaltat, autoritatile locale dorind ca Tuzla sa devina statiune turistica.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top