Stay tuned

Previziuni astrale 2-8 septembrie marca Astrolog Camelia Pătrășcanu. Ce spun astrologii

in Horoscop by

Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru saptamana 2-8 septembrie. Fiecare zodie are parte de vesti de la astre.

HOROSCOP Berbec – Au o saptamana fabuloasa, mai ales profesional. Au sentimentul ca recupereaza un timp pierdut. In weekend vor fi axati tot pe actiunile lor profesionale, au sansa sa evolueze, scrie fabricatinromania.info

HOROSCOP Taur – Pun accent pe iubire si pe relatiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar au impresia ca pierd bani. In weekend se axeaza pe proiectele personale.

HOROSCOP Gemeni – Incearca sa stabileasca care sunt elementele de sprijin din viata lor: camin, relatie, casa. Este foarte importanta casa in sensul financiar, de avere. Spre sfarsitul saptamanii isi fac calcule financiare si au simtul dreptatii.

HOROSCOP Rac – Au parte de multa agitatie mentala. Pana la final de saptamana, au zile tensionate la locul de munca. Trebuie sa asculte si punctul de vedere al celorlalti. Atentie la sanatate joi si vineri.

HOROSCOP Leu – Saptamana pune accentul pe bani, bani care vin doar din munca lor. Nu se mai simt confortabili la locul de munca, vor o schimbare. Vor sa demonstereze ca merita ceea ce primesc, asa ca in weekend muncesc mult.

HOROSCOP Fecioara – Multe planete in semnul lor zodiacal. Au tonus, inteligenta si fac lucrurile cu drag. Sambata si duminica au parte de o realizare la care muncesc toata saptamana. Trebuie sa puna accentul pe sanatate si recuperare joi si vineri.

HOROSCOP Balanta – Au parte de lucruri nerezolvate din celelalte saptamani pe care incearca sa le rezolve. Marti si miercuri sunt zile bune din punct de vedere financiar. Atentie la drum spre finalul saptamanii.

HOROSCOP Scorpion – O saptamana care aduce multi prieteni si multe intalniri favorabile. Sunt populari si au succes. Spre finalul saptamanii cheltuie multa energie si multi bani.

HOROSCOP Sagetator – O saptamana cu autoritate, vor sa demonstreze ca sunt harnici si au succes. Spre finalul saptamani sunt orgoliosi si vor sa aiba tot timpul dreptate.

HOROSCOP Capricorn – Au parte de negocieri si discutii profesionale. Sunt intalniri importante legate de proiectele profesionale. Atentie joi si vineri la sanatate, dar si la relatiile profesionale dificile cu cineva. Emotiile traite le pot da sanatate peste cap.

HOROSCOP Varsator – Au parte de colaboratori care isi fac bine treaba. Joi si vineri au zile tensionate din partea unor prieteni. Trebuie sa evite sa faca promisiuni prea mari.

HOROSCOP Pesti – Este o saptamana axata pe relatiile profesionale si personale. Pe plan personal dau explicatii, cer explicatii, au parte de discutii tensionate. Pot avea sentimentul ca trebuie sa cedeze mult pentru ca lucrurile sa aiba un rezultat pozitiv.

Latest from Horoscop

Go to Top