Fii la curent!

Previziuni astrale pentru săptămâna viitoare. Ce spun astrologii despre perioada 9 – 15 septembrie 2019

in Horoscop by

Ti-am pregatit horoscopul saptamanal pentru perioada 9 – 15 septembrie 2019, ca sa stii cum va fi saptamana viitoare in plan personal, dar si in cariera, asa cum ne relateaza astrologii.

Astrele iti dezvaluie previziunile pentru urmatoarea perioada si iti arata ce te asteapta in cariera, dragoste, sanatate sau in privinta banilor, scrie elle.ro.

Berbec

Chiar daca uneori esti mai sensibila raportat la anumite aspecte, nu mai vrei sa ai parte de dr4ma in viata ta. Iti displace foarte mult atunci cand ajungi sa te plangi de tot ceea ce este in jurul tau, negandu-ti cu incapatanare orice deschidere spre fericire.

Taur

Confrunt4rile, tensiunea acumulata si lipsa de timp petrecut alaturi de partener v-a adus intr-un punct cr1tic. Mercur, gardianul tau astral, te va acompania pe orice drum alegi sa pasesti.

Gemeni

La nivel energetic nu vei simti nimic diferit pe parcursul acestei saptamani. Ramai la fel de conectata emotional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai in derulare si reusesti chiar si sa te rasfeti in tot felul de moduri.

Rac

Atunci cand nimic din ceea faci nu pare sa iti aduca implinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie sa actionezi. Acesta poate fi un punct din care sa pornesti in indeplinirea propriilor visuri.

Leu

Traiesti intr-o continua agitatie emotionala din cauza insecur1tatii. Trebuie sa incerci sa iti dai seama ce anume iti doresti de la cel de langa tine.

Fecioara

Nu ai crezut niciodata in ideea de schimbare absoluta, dar viata pare ca iti cere cu insistenta sa faci unele ”retusuri”, mai ales atunci cand vine vorba de echilibrul emotional. Firea ta mult prea calculata te indeamna sa te privezi de un stil de viata caracterizat de adrenalina si emotii puternice.

Balanta

Astrele sunt destul de agitate din punct de vedere energetic, dar pentru tine lucrurile sunt foarte clare. Obiectivele pe care le ai in plan profesional se definesc de la o zi la alta, iar toate proiectele personale iti aduc implinirea pe care ti-o doreai.

Scorpion

Desi nu stii sa ”joci” de pe o pozitie defensiva, sunt situatii in care te lasi ghidata de intuitie. Prima jumatate a saptamanii, in mare parte va fi dedicata dezvoltarii personale.

Sagetator

Ai nevoie ca cei din jur sa isi dea seama cat de intense sunt batal1ile pe care le duci in raport cu propriul sine. Mai mult ca niciodata vrei sa iti expui vulnerabilitatile tocmai pentru ca cei din jur sa iti ”panseze” ranile.

Capricorn

Tonusul tau psihic are de suferit pe parcursul intregii saptamani. Desi informatiile pe care incerci sa le integrezi nu reprezinta ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare.

Varsator

Reusesti mereu sa te adaptezi la contextele in care te afli. Prezenta lui Jupiter in zodia ta are o influenta evidenta asupra luc1ditatii cu care te raportezi la tot ceea ce traiesti.

Pesti

Avantaje si dezavantaje exista la tot pasul. Aceasta saptamana va fi dificila din punct de vedere profesional.

Latest from Horoscop

Go to Top