Fii la curent!

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru luna septembrie

in Horoscop by

Numerologul Mihai Voropchievici ne spune cum va fi luna viitoare pentru fiecare zodie.

O zodie va da lovitura in aceasta luna, a anuntat numerologul. Alti nativi vor avea batalii importante de sustinut, dar vor reusi sa iasa victoriosi.

Berbec:

Poate primi o suma de bani importanta. E o luna benefica pentru ei, plina de vesti bune pentru aceasta zodie, a spus Mihai Voropchievici.

Taur:

Se poate muta din casa! Astrele anunta o calatorie in aceasta luna, sa aiba bagajale facute!

Gemeni:

Sunt pusi putin pe scandal, sustin o batalie, dar nu ar trebui sa fie ingrijorati. Sa fie calmi si vor reusi sa castige!

Rac:

E intr-o zona de nebulozitate, e ceva misteriors in jurul lui, are lucruri pe care trebuie sa le rezolve si le poate rezolva doar cu ajutorul celor divine. Ei nu prea comunica si au ceva pe suflet care nu si-a gasit rezolvarea.

Leu:

O luna de oferte, comunicari si mesaje. Poate pleca la munte sau la mare. Se anunta o multime de lucruri bune. Primesc tot felul de mesaje din toate partile.

Fecioara:

Gasesc rezolvarea la problemele care le framanta. Trebuie doar sa se angajeze intr-o discutie sincera cu cei din jur, in special cu cei din familie.

Balanta:

Trebuie sa se mobilizeze. Ii asteapta o batalie grea, o disputa aprinsa, dar vor reusi sa iasa castigatori, scrie fabricatinromania.info.

Scorpion:

Ar putea sa se mute din locuinta sau sa schimbe serviciul. Oricum ar fi, va alege ce trebuie. Se axeaza bine si rezolva problemele.

Sagetator:

In luna aceasta va da lovitura. E un salt rapid, calitativ in existenta lui. E o luna benefica.

Capricorn:

Trebuie sa lase toate problemele legate de trecut si sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna. Chiar pentru un an mai bun.

Varsator:

O dragoste noua, fierbinte pasionala in viata lor, Se asteapta o toamna fiebinte pentru ei de acum incolo.

Pesti:

Au avut o perioada mai grea, iar acum vor incepe o viata noua. E o revigorare in toate planurile si pot sa o ia de la inceput.

Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top