Stay tuned

Prognoză meteo actualizată pentru prima zi de Paște! Schimbare anunțată de meteorologi

in Meteo by

Agentia Nationala de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru prima si a doua zi de Paste, dar si pentru minivacanta de 1 Mai!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea pentru jumatate de tara, valabila de maine, de la ora 15.00, pana duminica, ora 4.00.

De asemenea, de sambata, ora 12.00, pana duminica dimineata, in majoritatea regiunilor este valabila o informare meteo de instabilitate atmosferica, scrie stiriactuale.net

Prognoza ANM spune ca duminica, in prima zi de Paste, vor fi nori si ploi din loc in loc in nordul, centrul si estul tarii, de asemenea pe la munte. Totodata, in partea de sud-est vor fi mai multe ore cu soare si temperaturi maxime intre 14 si 25 de grade Celsius.

Pentru Capitala, meteorologii estimeaza cateva innorari mai ales in prima parte a zilei, cand exista conditii ca trecator sa ploua usor.

In cursul noptii de sambata spre duminica (27/28 aprilie) si, posibil, si in dupa-amiaza zilei de duminica (28 aprilie), probabilitatea de a se semnala intensificari ale vantului.

In restul intervalului, va predomina o vreme frumoasa si calda, cu maxime de 25…27 de grade, sambata si in jurul a 23 de grade, duminica.

In noaptea de sambata spre duminica, temperatura va scadea spre 11…12 grade.

Noi va dorim sarbatori fericite!

Latest from Meteo

Go to Top