Stay tuned

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare. Se încălzește dar nu scăpăm de ploi

in Meteo by

Luni vom avea vreme mai buna insa temperaturile se vor situa sub normalul perioadei. In sud-vestul tarii, vor fi innorari si ploi locale dar in rest, se arata soarele si doar izolat va picura putin.

Vantul va avea unele intensificari in regiunile estice si pe crestele montane, iar la amiaza vor fi 8 grade in Bucovina si 17 grade in regiunile vestice.

In Dobrogea si Baragan vom zari soarele printre nori vantul va avea unele intensificari iar maximele termice cresc fata de ieri. In Moldova sudica si in nordul Munteniei, norii se mai aduna din cand in cand si e posibil vina cateva ploi slabe iar vantul va mai agita atmosfera. Temperaturile vor creste usor si dupa pranz vor fi cel mult 13 grade Celsius, scrie stirileprotv.ro

Si in nordul Moldovei si in Bucovina este posibil sa picure putin, apare si soarele pe parcursul zilei si vantul va fi activ. Se incalzeste usor insa chiar si asa temperaturile vor fi modeste pentru jumatatea lunii aprilie. In nordul Transilvaniei si prin Maramures, se anunta atmosfera placuta. Soarele se arata peste tot si dupa pranz termometrele vor indica 14-15 grade Celsius.

Si in vestul tarii, vremea se imbuneaza. In Muntii Banatului va ploua slab, iar la altitudini mari vor fi posibile precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Se incalzeste usor si la amiaza vor fi 16-17 grade Celsius. In tinuturile centrale, se anunta vreme placuta si doar la munte la altitudini mari, asteptam putina lapovita sau ninsoare. Se incalzeste peste tot iar temperaturile vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade Celsius. Cel mai cald va fi in vestul provinciei.

In schimb, in sud-vest atmosfera se mentine inchisa si vin ploi frecvente. Temperaturile cresc si vor ajunge pana la 15 grade Celsius.

In sudul tarii, luni se anunta vreme mai buna, vom zari soarele si doar izolat va ploua. Se incalzeste si la amiaza vor fi 14 grade Celsius.

In Bucuresti mai apar cativa nori dar treptat cerul se va degaja. Se incalzeste usor si la amiaza vor fi 13…14 grade, valori scazute pentru jumatatea lunii aprilie.

In zonele de munte urmeaza inca o zi rece si cateva ploi slabe in Muntii Banatului si izolat in Carpatii Meridionali. La altitudini mari, sunt posibile precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare iar vantul ramane activ.

Marti se anunta vreme rece si ploi in regiunile estice, nordice si in cele centrale. In rest, cerul va fi variabil si temperaturile se vor apropia de normal.

Miercuri, va ploua in jumatatea de est a tarii si local in rest. La munte, vor fi precipitatii mixte si vantul va sufla mai tare in zonele de creasta dar se inteteste si prin est si nord-vest.

Joi norii vor fi numerosi si vor aduce ploi in Dobrogea, Muntenia si local in Moldova si Oltenia. In celelalte regiuni, se anunta vreme mai buna, iar la munte va fi lapovita.

Latest from Meteo

Go to Top