Fii la curent!

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Cum va fi vremea și la ce să ne așteptăm

in Meteo by

Cum va fi vremea in urmatoarele zile, aflam in continuare. Ce spun meteorologii…

Luni

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar se va mentine mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va mai avea innorari si va ploua local in sud-vestul si estul tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

In rest, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vantul va avea unele intensificari in cursul zilei in regiunile estice si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -5 si 5 grade. Local in regiunile intracarpatice si izolat in restul teritoriului se va semnala bruma.
Presiunea atmosferica va creste usor in regiunile vestice si sudice, scrie antena3.ro

Marti

Vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in regiunile estice, nordice si centrale, unde cerul va fi mai mult noros si local va ploua. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, ploile se vor semnala cu totul izolat, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor multianuale.

La munte, iar noaptea, trecator si izolat si in Moldova si Transilvania, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales in cursul zilei, in zona inalta de munte, precum si in estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 grade in nord-est si 19 grade in sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 6 grade.
Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Miercuri

Cerul va avea innorari si temporar va ploua, pe arii extinse in jumatatea de est a tarii si local in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar trecator si la cote mai reduse si in estul si nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 10 si 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 8 grade.

Latest from Meteo

Go to Top