Stay tuned

Pune sare de mare în colțurile camerelor și scapi de energia negativă din casă

in Sfaturi by

Din ce în ce mai multe persoane se plâng că brusc nu le mai merge bine pe nici un plan și dau vina pe energia negativă care a apărut în viața lor. Iată cele mai bune metode pentru a o alunga din casa voastră, așa cum ne spune maestrul Mihai Voropchievici…

Ard3 o creangă de lemn sfânt

Folosit din cele mai vechi timpuri de șamani și medici pentru purificarea energiei și vindecare, lemnul sfânt se recomandă a fi utilizat și pentru a alunga energia negativă din casă. Tot ce trebuie să faceți este să ard3ți o crenguță și să o rotiți în sens invers acelor de ceasornic în fiecare camera și dulap.

De asemenea, deschideți toate usile si ferestrele si porniți robineții cu apă, lăsând să curgă câteva minute. Tot pentru a alunga energia negativă e bine să pulverizați uleiuri esențiale, cel mai bun fiind uleiul de tămâie sau lemn de santal, eucalipt și lavandă. Puneți sare de mare în toate colțurile camerelor, lăsați 24 de ore, apoi curățați.

Sarea absoarbe perfect energia negativa. De mare folos vă este și turmalina neagră care, de asemenea, se va pune în toate colțurile camerelor, cu o cantitate mică de sare presărată în jurul acesteia.

Felicia Iederă

Latest from Sfaturi

Go to Top