Fii la curent!

Purificați-vă aura ca să vă meargă bine pe toate planurile

in Sfaturi by

Din cele mai vechi timpuri se știe că cea care ne apără de energiile negative și ne protejează este aura corpului. Tocmai de aceea, când aceasta este dezechilibrată, organismul nostru are grav de suferit. Iată care sunt cele mai bune metode pentru a vă purifica aura.

Faceți meditație!

Potrivit vechilor șamani și vraci, aura trebuie purificată tocmai pentru ca organismul să își mențină vitalitatea. Și asta pentru că o aură strălucitoare, dar mai ales puternică va ajuta nu doar sistemul imunitar, dar și echilibrul mental și sufletesc. Una dintre metodele prin care vă puteți purifica aura este să meditați.

Pentru început de câteva ori pe săptămână ca să ajungeți apoi să faceți acest lucru în fiecare zi. Sunt de ajuns 15 minute să stați într-o zonă liniștită și luminată a casei și să vă concentrați doar asupra gândurilor frumoase.

De asemenea, trebuie să profitați cât mai mult atât de soare cât și de ploaie, așa că plimbați-vă orice anotimp ar fi afară în zone verzi, ca să vă limpeziți gândurile.

O altă metodă extrem de utilă este să căutați cele mai liniștitoare melodii, cu triluri de păsări și izvoare și să le ascultați și veți vedea cum vă veți vindeca sufletul și corpul.

Felicia Iederă

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top