Fii la curent!

Recunoașteți micuțul din imagine? Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din distribuția serialului “Povestea noastră”! Astăzi este un bărbat extrem de seducător!

in Știri by

Burak Deniz este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului, in Turcia.

Burak Deniz s-a nascut in 1989, in Istanbul, intr-o familie de intelectuali. Pentru ca a dovedit un talent nativ inca din copilarie, parintii sai l-au indrumat sa urmeze calea spre actorie, insa Burak a fost pasionat deopotriva si de istorie. Astfel ca peste ani, acesta a absolvit Facultatea de Istoria Artelor, in cadrul Universitatii Sekiz Mart, din Canakkale, scrie kanald.ro.

Desi nu a urmat studii de teatru si film, Burak Deniz a revenit la prima sa dragoste, actoria, si a castigat un prim casting pentru un serial “College Diary”, in anul 2011. Au urmat apoi alte roluri care i-au adus un succes rasunator. Printre serialele in care a jucat se numara: “Sultan” (2012), “Kacak” (2013), “Yaman” (2014), “Tatli Küçük Yalancilar” (2015), “Gecenin Kralicesi” (2016), “Ask Laftan Anlamaz” (2017). Tot in anul 2017, Burak Deniz a inceput filmarile si pentru serialul “Povestea Noastra”, unde joaca alaturi de Hazal Kaya. Serialul este difuzat acum la KanalD si are milioane de fani.

Anul trecut, presa turca a scris ca Burak Deniz va juca intr-un serial marca Bollywood care se va difuza pe internet, pentru care va incasa 450000 de euro). Partenera ii va fi Sunny Leone. Serialul va fi filmat la Cape Town/Africa de Sud. Sunny Leone este o actrita apreciata in tara sa.

De doi ani, Burak Deniz traieste o frumoasa relatie de dragoste cu actrita Busra Develi din serialul “Fi”.

Burak Deniz a gustat celebritatea inca din primele sale aparitii pe platourile de filmare. Tanarul actor a devenit din ce in ce mai adorat in randul telespectatoarelor de pretutindeni.

Loading...

Latest from Știri

Go to Top