Fii la curent!

Regina Elisabeta a II-a are o modalitate deosebită de a mânca bananele, după cum a dezvăluit fostul bucătar, Darren McGrady

in Știri by

În diferite momente din viața noastră, ne-am imaginat cu toții cum ar fi să fim redevențe.

Știm cu toții că a fi un membru al familiei regale, vine la pachet cu avantajele sale. Totul, de la modul în care ar trebui să te îmbraci, să vorbești și chiar să mănânci.

Ia exemplul Reginei Elisabeta a II-a!

Cum se trezește regina Elisabeta a II-a

În fiecare dimineață, la ora 9, un angajat al reginei se află în afara ferestrei acestei a și cântă la un instrument, până când se trezește.

Acesta trebuie să se asigure că nu se trezește cu ajutorul unei alarme, așa că trebuie să păstreze ritmul instrumentului până se trezește.

Această tradiție a început cu regina Victoria, în anul 1843, după ce s-a îndrăgostit de sunetul cimpoiului și a decis că vrea să se trezească în fiecare zi astfel.

După ce se trezește, regina continuă prin a-și mânca micul dejun. Ea se bucură de cerealele sale speciale, împreună cu fructe.

Metoda deosebită a reginei Elisabeta de a consuma bananele

Membrii familiei regale sunt cunoscuți pentru faptul că procedează diferit,  dar când Darren McGrady, fostul bucătar al reginei, a scris despre modul în care regina mănâncă banane, mulți au fost mai mult decât curioși.

În cartea sa,  Eating Royally , el a scris cum reginei îi place să-și mănânce bananele folosind o furculiță și un cuțit.

Cum se dovedește, această metodă de a consuma banane nu este chiar “ciudată”, așa cum William Hanson, un expert în etichete, spune.

Regina taie părțile de sus și de jos ale bananei, apoi este decojită pe lungime și mâncate cu furculița și cuțitul.

Potrivit lui McGrady, regina Elisabeta nu este o mâncăcioasă și în majoritatea cazurilor mănâncă să trăiască.

Mai mult, el a dezvăluit că Regina are un desert preferat “plăcintă cu ciocolată”, cu cremă de meringue și scorțișoară.

Loading...

Latest from Știri

Go to Top