Rugăciune mare către Prea Curata Stăpână care se spune ori de câte ori ai un necaz! Roagă-te așa ca să dispară din viața ta tot răul și toată durerea!

in spirituality by

La cine sa ma plâng, STĂPÂNĂ?

La cine să alerg în durerea mea, dacă nu la tine, ÎMPĂRĂTEASĂ CEREASCĂ?

Cine va primi plânsul meu şi oftarea mea; dacă nu TU, PREA CURATĂ, nădejdea creştinilor şi scăparea pentru noi păcătoşii?

Cine, daca nu TU, ne va apara mai bine de nevoi? asculta oftarea mea si apleaca urechea TA la rugaciunea mea!

Stapana, MAICA DUMNEZEULUI meu, nu ma trece cu vederea pe mine, care cer ajutorul TAU si nu ma respinge pe mine, pacatoasa, lumineaza-mi mintea si invata-ma, IMPARATEASA CEREASCA!

Nu ma lepada, Stapana, pe mine, roaba TA, pentru nemultumirea mea. Fii pentru mine MAICA si PROTECTOARE! Ma incredintez acoperamantului TAU milostiv, daca nu o sa vrei sa ma mai ajuti, du-ma pe mine pacatoasa la o viata linistita si fara de necazuri, ca sa plang de pacatele mele!

Vai de mine! La cine sa alerg eu vinovata, daca nu la TINE, la CARE toti pacatosii cauta nadejdeea si scaparea asteptand mila TA cea nespusa si darurile TALE! Ce cuvant pentru pacatul meu voi putea spune la SLAVA TA cea prea mare!

O, STAPANA! IMPARATEASA CEREASCA, TU imi esti MAICA si nadejdea, TU imi esti speranta si scaparea mea, acoperamantul, apararea si ajutorul meu.

IMPARATEASA mea CEA PREA BUNA si grabnica aparatoare,acopera cu rugaciunea TA pe mine care am calcat poruncile FIULUI si DUMNEZEULUI TAU. Apara-ma de dusmanii vazuti si nevazuti, imblanzeste inimile oamenilor rai, care se ridica asupra mea.

O, MAICA DOMNULUI si a FACATORULUI meu! TU esti radacina FECIOAREI si floarea care nu se vestejeste a curatenie.

O, NASCATOARE DE DUMNEZEU! Ajuta-ma pe mine, care sunt stapanita de patimile trupesti si de durerile inimii, numai de la TINE si impreuna cu TINE a FIULUI TAU si a DUMNEZEULUI nostru voi avea apararea si prin apararea TA cea prea mare voi fi ajutata si voi scapa de orice nenorocire si necazuri, cu rugaciunile TALE cele mai puternice PREA CURATA fara de pacat si PREA SLAVITA MARIA, MAICA lui DUMNEZEU.

Bucura-te CEA plina de dar!

Bucura-te CEA imbucurata!

Bucura-te, PREA BLAGOSLOVITA DOMNUL este cu TINE !