Fii la curent!

Rugăciunea scurtă pe care orice femeie trebuie să o rostească azi, 8 Martie

in religie by

8 martie, este ziua dedicată femeii. Însă chiar şi acum, se pune întrebarea: ce sărbătorim, de fapt – ziua Mamei sau ziua Femeii?

Toate doamnele şi domnişoarele aşteaptă ziua de 8 martie deoarece aceasta este o sărbătoare dedicată lor. Unii spun că 8 martie este Ziua femeii, alţii spun că este Ziua mamei, în tot cazul este vorba despre o sărbătoare dedicată tuturor femeilor.

Ziua Femeii sau Ziua Mamei?

Dacă şi tu ai această întrebare, trebuie să ştii că pe 8 martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii. Este o zi în care femeile sunt recunoscute pentru realizările lor, fără a ţine cont de diferenţele naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

Fiind o zi dedicată tuturor femeilor, acestea trebuie să știe că azi este bine să rostească o rugăciune puternică, rugăciune ce are scopul de a le feri de rele și de a le oferi protecție divină.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

“Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Sfinte Isuse Hristoase, dă-ne sănătate şi fericire, mie, soţului şi copiilor noştri ! Ajută-ne să ne păstrăm familia unită şi fericită ! Aşa să ne ajute Dumnezeu Atotputernic,

AMIN.”

Latest from religie

Go to Top