Fii la curent!

Scorpionul este unul dintre cele mai importante semne din zodiac – Este asemeni unui înger

in Horoscop by

Scorpionul este unul dintre cele mai importante semne ale zodiacului. Arata ca un inger care danseaza in intuneric. El lumineaza noaptea si aduce o noua intelegere a situatiilor de criza, ale lumii.

Scorpionul are o forta puternica.

Cu toate acestea, puterea lui este inconjurata de ranile si cicatricile trecutului. O mare de emotii trece prin el si intelege durerea celorlalti.

Scorpionul, un semn constient de suferinta oamenilor, in ciuda intunericului care il inconjoara, va gasi intotdeauna o cale de a iesi la lumina si de a o lua de la capat.

Simbolul original al Scorpionului este Sarpele

Simbolizeaza reinnoirea si renasterea. Aceasta este o creatura care isi poate schimba pielea si o poate reinnoi, ca sa renasca. Asemeni sarpelui, Scorpionul isi reinnoieste pielea, in diferite perioade de viata, in mod inconstient dorind actualizari, scrie actualitati365.ro.

Scorpionul are capacitatea de a reusi in orice, pentru ca are vointa, rabdare, perseverenta si intelepciune. Indiferent de situatie, Scorpionul va gasi intotdeauna o cale de a ramane in picioare. Are rezistenta si emotie de neegalat.

Fiind un semn de apa, alaturi de Pesti si de Rac, Scorpionul este asociat cu partea senzuala a vietii. El are compasiune si grija, dar este predispus la suferinta, durere si singuratate. Cu toate acestea, spre deosebire de Pesti si de Raci, este mai greu de urnit in situatii extreme.

Scorpionul merge acolo unde altii pur si simplu nu pot ajunge

El simte poporul si cunoaste adevarul “murdar” pe care multi incearca sa il ascunda. Instinctiv, el ia partea intunecata a tuturor situatiilor, deoarece intelege ca aceasta este o parte integranta a naturii umane.

Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a-si pastra secretele, dar dupa ce te alege, va trebui sa ii confirmi in nerepetate randuri ca ii pastrezi secretul. O incercare de a-l insela este imposibila.

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal lucreaza adesea in sectorul sanatatii, inclusiv consiliere si terapie psihologica, deoarece cunosc profunzimea persoanei umane. Ei sunt cei mai buni psihologi.

Cand vine vorba de relatii, participarea Scorpionului iti va schimba perceptia pentru totdeauna. Legatura pe care o stabilesti cu el te va face mai constient. De asemenea, te va ajuta sa privesti mai adanc.

Scorpionul este un semn singuratic care creeaza o legatura stransa cu natura. El poate fi neincrezator si discriminatoriu, deoarece vede ceea ce ceilalti nu vad. In cele din urma, el va permite unui anumit numar de persoane sa intre in lumea sa.

Latest from Horoscop

Go to Top