Fii la curent!

Spuneți Rugăciunea celor trei dimineți și veți primi ajutor în cele mai grele situații

in religie by

Dacă treceți prin momente grele și aveți probleme care credeți că nu-și găsesc rezolvarea, faceți cu toată încrederea Ritualul celor 3 dimineți.

Pe toată perioada ritualului trebuie să țineți post

Un lucru foarte important de știut este că, pe toată perioada ritualului, trebuie neapărat să țineți post. În fiecare dimineață din cele trei ce vor urma, trebuie să aprindeți o lumânare și să spuneți următoarea rugăciune:

”Din somn sculându-mă, mulțumescu-Ți Ție, Preasfântă Treime, că pentru multa bunătatea Ta și pentru îndelunga-răbdare a Ta, nu Te-ai mâniat pe mine leneșul și păcătosul, nici nu m-ai pierdut cu fărădelegile mele, ci ai făcut iubire de oameni după obicei.

Și în deznădajduire zăcând eu, m-ai ridicat, ca să slăvesc puterea Ta. Luminează-mi acum ochii gândului, deschide-mi gura că să învăț cuvintele Tale, să înțeleg poruncile Tale, să fac voia Ta, să-Ți cânt în mărturisirea inimii și să laud preasfânt numele Tău: al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”

Rugăciunea primei dimineți

După rugăciunea de bază, în prima zi veți spune și următoarea rugăciune: ”Sculându-ne din somn, cădem către Tine, Bunule, și cântare îngerească strigăm Ție, Puternice: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru rugăciunile îngerilor Tăi, miluiește-ne pe noi. Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Amin!”
Rugăciunea celei de-a doua dimineți

Spuneți rugăciunea de bază, apoi rostiți următoarea rugăciune:

”Din pat și din somn m-ai ridicat, Doamne; mintea mea o luminează, inima și buzele mele le deschide, ca să Te laud pe Tine, Preasfântă Treime: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru rugăciunile tuturor sfinților Tăi, miluiește-ne pe noi. Și acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”

Rugăciunea celei de-a treia dimineți

Spuneți rugăciunea de bază, apoi rostiți:

”Fără de veste Judecătorul va veni și faptele fiecăruia se vor descoperi, ci cu frică să strigăm în miezul nopții: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru Născătoarea de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi. Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh.Și acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”

Felicia Iederă

Loading...

Latest from religie

Rugaciunea de miercuri

Rugaciunea de miercuri

Rugaciunea de miercuri Doamne Atotputernice și Atotindurate! Îmi aduc aminte că Te-ai
Go to Top