Fii la curent!

Superstiții neștiute despre inele

in Sfaturi by

Din cele mai vechi timpuri, inelele din metale prețioase au avut o încărcătură spirituală. Iată care sunt cele mai neștiute superstiții despre inele, de care trebuie să țineți cont.

Nu pierdeți un inel primit din dragoste

Tradiția spune că pentru a fi protejați, purtați un inel pe care este inscripționată zodiac dumneavoastră. De asemenea, pentru protecție este bine să purtați un inel pe care se află numele bărbatului iubit. Aveți grijă să nu pierdeți un inel primit din dragoste, pentru că altfel relația se va distruge. Niciodată să nu dați inelele de suflet sau cel de logodnă altei femei, pentru că vă veți despărți. De asemenea, dacă logodna a fost ruptă, nu mai purtați inelul de logodnă.

Rețineți că dacă cineva vă trage inelul de pe deget, veți pierde pe cineva drag.

Dăruiți iubitei inele cu safire, rubine și cuarț roz

Tot tradiția spune să dăruiți iubitei inel cu rubine și cuarț roz, aceste pietre având rolul de a proteja relația dintre parteneri. Atenție! Inelele cu perle se spune că aduc ghinion în dragoste, de aceea nu trebuie oferite. Dacă în schimb inelul cu perlă este oferit de părinți, protejează sufletul celui care îl poartă. Se spune că, dacă visezi că porți un inel nou pe unul dintre degete, vei avea o veste bună sau vei primi un dar.

Felicia Iederă

Latest from Sfaturi

Go to Top