Fii la curent!

Test: alege un stilou din imagine. Alegerea ta va spune multe…

in Sfaturi by

Alegerea ta poate spune multe despre tine. Poate că ești practic, rațional și nu îți plac excesele și cheltuielile inutile. Sau ești o persoană directă, nu ai o a doua mască și întotdeauna spuți ce crezi.
Sau poate ești obișnuit să îți asumi responsabilitatea și ești înclinat să iei decizii ferme.

Vrei să înveți ceva nou despre tine? Alege doar un stilou și citește mai jos ce spune alegerea ta despre personalitate!

Pixul


Dacă utilizezi de obicei pixul, ești practic și rațional. Nu îți plac excesele și cheltuielile inutile. Lucrezi calm și fără agitație. Nu judeci o carte după coperta ei.

Stiloul 


Ești o persoană puternică. Lucrezi foarte eficient și nu vei fi de acord niciodată să ocupi a doua poziție. Spui ce vrei să spui. Vrei să spui ceea ce spui și te aștepți la același lucru de la ceilalți.

Stiloul cu gel

Stilourile cu gel sunt în căutare de oameni care iubesc să scrie frumos, de mână. Utilizatorii acestor stilouri nu evită să-și asume responsabilitatea și au tendința de a lua decizii importante.
Cerințele și nevoile tale sunt adesea legitime.

Stiloul cu cerneală

 

Indică faptul că respecți tradiția. În ciuda progreselor tehnologice, îți place să folosești un stilou, deși este nevoie de timp să scrii. De regulă, nu te grăbești și nu îți faci griji de detalii.

Marker-ul


Ce face marker-ul pentru tine? Nu ești cel care vrea să stea departe de probleme. Mintea ta rapidă este concepută pentru a produce idei diferite. Organizarea este puterea ta. Nu vei pierde niciun punct cheie.

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top