Fii la curent!

Uite ce cadou primește Anamaria Prodan de la fiicele ei! Este un cadou de suflet!

in Știri by

Anamaria Prodan nu primeste cadouri de la fiicele sale, desi ea nu pierde nici o ocazie sa le daruiasca lor… orice isi doresc.

Insa cum e plina de bani si nu exista lucru la care sa tanjeasca si pe care sa nu si-l poata lua, acest lucru nu reprezinta un motiv de suparare.

Impresara de fotbalisti si prezentatoarea TV Anamaria Prodan implineste 46 de ani pe 17 decembrie.

Ca in fiecare an, pentru ca ziua ei este inaintea Sarbatorilor de iarna, va petrece langa bradul deja impodobit si, tot ca in fiecare an, nu asteapta cadouri de la fiicele sale.

Nu ca fetele n-ar avea bani, au din plin!

Si de la darnica lor mama, care „le scapa” mii de euro lunar, si din joburile proprii: una face modelling in Italia, cealalta joaca baschet in America.

Asadar, nu lipsa banilor e problema, ci faptul ca Rebecca si Sarah prefera sa-i cheltuiasca pentru ele, nu pentru mama lor.

Din fericire, Anamaria e intelegatoare si, mai mult, e fericita cand fetele ii daruiesc, ca-n copilarie, cate o felicitare facuta de mainile lor.

„Pastreaza banii pentru ele si mie imi fac o felicitare de mana. Anul asta arata foarte bine felicitarile. Rebecca, avand inclinarea asta catre arta, face niste felicitari senzationale.

Sunt fericita ca salveaza banii pentru ele, ca mie, stii cum e, mi-a trecut viata, acum ei trebuie sa traiasca”, ne-a marturisit Anamaria.

Anamaria nu a organizat nimic special de ziua ei, dar nu exclude o mica petrecere… pe ultima suta de metri.

„Anul asta simt nevoia de liniste, deci vreau sa stau in pijamale, la mine acasa, sa ma uit la brad si sa-mi admir copiii cum se pregatesc sa plece fiecare pe unde isi doreste.

Sincera sa fiu, nu am vreun plan.

La mine, totul se intampla de la o secunda la cealalta”, ne-a mai spus ea.

Latest from Știri

Go to Top