Stay tuned

Uite ce piatră se potrivește lunii în care te-ai născut! Ea spune multe despre temperamentul tău!

in Horoscop by

Momentul in care s-a nascut o persoana se intersecteaza cu caracteristicile unei anumite pietre pretioase. Multi oameni nu stiu care piatra „le apartine”, dar poate arunca multa lumina asupra lumii interioare a unei persoane.

Cunoasterea pietrelor pretioase incepe in primul mileniu i.e.n. Inclusiv intr-un capitol din Exod, se mentioneaza bratara lui Aaron, cu douasprezece pietre care nu erau asemanatoare intre ele. Ele corespundeau lunilor si semnelor zodiacului.

Dupa un timp, a devenit aproape o traditie de a avea aceste pietre si de a le purta in fiecare luna.

Deja la inceputul secolului al XX-lea in Marea Britanie, societatea oficiala a bijutierilor a format o lista de pietre care pot fi talismane.

Ianuarie – Granat

Persoana care s-a nascut la inceputul anului are o mentalitate matematica, gandeste bine lucruri abstracte. Stie, de asemenea, cum sa iubeasca, sa ingrijeasca si sa sprijine oamenii in situatii dificile, spune stiriactuale.net.

Februarie – Ametist

Astfel de oameni sunt linistiti, blanzi. Sa salveze aceasta lume este una dintre marile lor dorinte. Certurile si conflictele nu sunt pentru ei. A trai in propria lor lume abstracta este normal pentru ei, si ei o iubesc. Desi ei vorbesc in realitate, nu traiesc in realitate, ci gandirea lor este intotdeauna undeva sus.

Martie – Acvamarin

Persoanele din martie sunt pure din punct de vedere spiritual si fizic. Ele se disting prin sanatate excelenta, forta, tinerete si dorinta de a iubi. Au obiceiul sa spele din nou rufele abia spalate. Sunt la fel de pure spiritual ca apele cristaline ale oceanului, cum este si acvamarinul in sine. Cu persoanele din martie este usor sa comunici si nu te vor minti.

Aprilie – Diamant

Diamantul – piatra cea mai durabila, care este dificil de taiat. De aceea simbolizeaza dragostea. Astfel de oameni sunt greu de corupt, nu vor renunta, chiar daca sunt foarte dificili. Dar dincolo de asta, isi pastreaza mereu punctul de vedere.

Mai – Smarald

Omul lunii mai – sufletul companiei. El gaseste cu usurinta un limbaj comun cu orice persoana. In plus, este un fel de „clei” care construieste relatii intre opusi. De asemenea, o astfel de persoana poate sa fie plina de compasiune si cel mai bun prieten!

Iunie – Perle

Nascuta in iunie, o persoana este „condamnata” la o soarta uimitoare, devine un om unic. Perlele au simbolizat mult timp inocenta, stiinta istorica. Este probabil ca o astfel de persoana sa iubeasca istoria.

Iulie – Rubin

Omul rubin este foarte emotiv. El iubeste mult sa sorteze lucruri, precum si sa faca din tantar armasar. Dar el este si standardul increderii in sine, nu va refuza niciodata un apel. El doar uneori isi permite sa insele pe cineva si, de asemenea, implineste toate promisiunile sale.

August – Peridot

Acestor oameni le place sa vorbeasca. Ei pot deveni un prieten pentru oricine: gasirea unei limbi comune nu este o problema! Ei sunt politicosi, interlocutori atenti, sunt capabili sa sustina o persoana intr-o situatie dificila si sa indeparteze toate gandurile rele!

Septembrie – Safir

O persoana nascuta in septembrie are un caracter linistit, dar este disciplinata si, in general, poate fi indiferenta fata de orice, incapabila de orice sentiment. De obicei, ea devine un exemplu de urmat, are putere asupra altor oameni, insa are nevoie de timp pentru a incepe sa creada in sine.

Octombrie – Opal

Acest om vesel nu va obosi nici o clipa! Cel mai adesea, desigur, aceasta persoana este calma, dar momentele bruste de distractie si de bucurie il fac mai atractiv si mai interesant. El este intotdeauna in centrul atentiei, chiar daca uneori nu o doreste cu adevarat.

Noiembrie – Citrin

Daca prietenul tau s-a nascut in noiembrie, incearca mereu sa fii cu el, pentru ca norocul este intotdeauna de partea lui! Mai presus de toate se refera la bani. Acesti oameni intotdeauna radiaza caldura, lumina si bucurie.

Decembrie – Turcoaz

Persoanele care s-au nascut in decembrie sunt calme. Comunicand cu ele, te intrebi cum au o astfel de intelepciune. Ele te vor sustine intotdeauna si te vor proteja – acest lucru este indiscutabil! Prin urmare, poti intotdeauna sa le ceri ajutorul.

Latest from Horoscop

Go to Top