Stay tuned

Ultima cifră a anului de naștere vă spune cine sunteți cu adevărat

in Horoscop by

Potrivit calendarului chinezesc, unul dintre cele mai precise, ultima cifră a anului de naștere arată caracterul fiecăruia dintre noi. Mai precis, fiecărui număr, de la 0 la 9 îi corespunde unul dintre cele cinci elemente feng shui, respectiv apă, metal, foc, lemn și pământ.

Cei cu cifra 0 și 1 sunt oameni ambițioși

Dacă anul nașterii tale se termină în 0 sau 1, corespundeți Metalului, ceea ce însemnă că sunteți puctuali, flexibili, oferiți ajutorul tuturor, dar nu cereți nimic în schimb. Și mai presus de toate, sunteți extrem de ambițioși și respectați de ce din jur.

Dacă anul nașterii se termină în cifra 2 sau 3, aveți drept correspondent Apa. Asta înseamnă că sunteți creativi, dar extrem de sensibili, dar uneori foarte reci și vă faceți mult prea multe griji despre cum vă văd cei din jur. Ultima cifră a anului de naștere se termină în 4 sau 5? Aveți drept corespondent Lemnul și asta înseamnă că nimic nu vă poate dărâma. Cel mai important lucru pentru voi rămâne însă familia.

Atenție!

Nu dați mai multă importantă lucrului decât persoanei iubite. Cei mai pasionali sunt cei care au ultima cifră a anului nașterii 6 și 7, corespondent Focului. Acestea sunt persoane care vor neapărat să aibă succes, cu o personalitate foarte puternică dar care își pot pierde răbdarea destul de repede. În ceea ce îi privește pe cei care au ultima cifră a anului nașterii 8 și 9 acestea sunt persoane foarte răbdătoare, loiale și responsabile, cărora le place mereu să preia controlul.

Felicia Iederă

Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top