Fii la curent!

Un asemenea pui nu ați mâncat niciodată!

in Rețete by

Sunteți în pană de idei și mai e foarte puțin timp până când musafirii vor bate la ușă? Vă venim în ajutor cu o rețetă incredibilă de pui cum nu ați mâncat niciodată! Iată cum puteți prepara un pui care va fi cu siguranță vedeta serii.

Mod de preparare

Pentru a obține acest pui cu adevărat minunat, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 pui, 100 g pâine, 50 g cașcaval tare, 1 ou, 2 prize de salvie, 2 cepe, 200 g carne de porc, 50 g unt congelat, 1 legătură de verdeață, 4 linguri cu ulei de măsline, sare, piper negru și nucșoară după gust. Se face o tăietură pe toată lungimea puiului de-a lungul coloanei vertebrale, apoi o altă tăietură de-a lungul coastelor. Se separă pulpa de os. Separați coloana vertebrală și pulpele superioare, sub care este pieptul. Scoateți coloana vertebrală.

Tăiați părțile femurale. Se pune în interiorul puiului sare și piper și se lasă timp de 60 de minute. Se curăță cepele și se toacă. Se dă carnea de porc prin mașina de tocat, apoi se taie pâinea. Se dă untul congelat și cașcavalul prin răzătoarea mare. Se toacă verdeața și se amestecă toate ingredientele, adăugând sare, piper și nucșoară după gust. Se bate apoi oul și se introduce în umplutură. Se umple puiul cu această umplutură și se coase cu fir de ață. Se toarnă uleiul de măsline și se adaugă salvia, apoi se introduce la cuptor.

Felicia Iederă

Loading...
Tags:

Latest from Rețete

Go to Top