Fii la curent!

Un bărbat a fost amendat pentru că a aruncat de la balcon 200 de litri de zeamă de varză!

in Știri by

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Târgoviște a fost amendat de Poliția Locală, după ce a aruncat 200 de litri de zeamă de varză, de la etajul doi, prin sistemul de scurgere al balconului.
Bărbatul a aruncat zeama de varză într-o seară, iar după ce au fost sesizați, polițiștii locali l-au amendat cu 500 de lei.

Comunicat Poliția Locală:

„În data de 19.03.2019, în jurul orei 19.50, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază au fost sesizați cu privire la faptul că un cetățean a deversat zeamă de varză prin sistemul de scurgere al balconului, fiind emanate mirosuri pestilențiale. Lucrătorii Poliției Locale s-au deplasat de îndată la fața locului, acolo unde au constatat că se confirmă cele sesizate. ….. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei….”

„….Poliția Locală Târgoviște recomandă tuturor cetățenilor municipiului să nu procedeze la aruncarea sau deversarea pe domeniul public a unor substanțe, lichide sau reziduuri menajere ori de altă natură, care ar putea polua mediul înconjurător sau ar putea crea disconfort vecinilor. Fapta contravine normelor legale și se sancționează conform pericolului social pe care îl prezintă”, se mai precizează în comunicat.

Un articol de Mihaela Iliescu

Latest from Știri

Go to Top