Fii la curent!

Unii oameni ne pun pe cap coroniţă de flori, alţii ne așează mărăcini…

in Sfaturi by

Se spune ca unii oameni nu apar intamplator in calea noastra. Oamenii-lectie, caci despre ei este vorba, pasesc in viata noastra cu un motiv, despre a carui insemnatate ne dam seama mult mai tarziu. Acestor oameni – amprente pe sufletul meu – le multumesc azi si acum, pentru ca de la fiecare in parte am invatat cate ceva despre mine.

Le multumesc atat celor care mi-au pus coronita de flori pe cap, dar si celor care mi-au pus cununa de maracini, scrie calatorininimi.ro.

In egala masura, le multumesc celor care mi-au daruit viata, dar si celor care mi-au furat o parte din ea.

Le multumesc celor care au jucat in rolul principal, dar si celor care au acceptat un rol secundar.

Le sunt recunoscatoare tuturor, chiar daca au fost doar niste simpli trecatori prin viata mea, ori niste spectatori tacuti sau entuziasti. Chiar daca mi-au pustiit sufletul prin comportamentul lor voluntar sau involuntar. Chiar daca au facut din tristetile mele bucuriile lor.

Le sunt recunoscatoare celor care m-au invatat ce inseamna rabdarea, chiar si cu pretul catorva fire albe de par in plus.

Le multumesc celor care m-au facut sa inteleg ca un sut undeva poate insemna un pas inainte, dar si celor care au crezut in mine, chiar si atunci cand eu credeam ca totul e pierdut; celor care mi-au sabotat visurile, dar si celor care m-au incurajat sa mi le urmez; celor pe care i-am apreciat dupa ce am plecat, dar si celor care m-au apreciat dupa ce i-am parasit; celor care m-au modelat sau celor pe care i-am influentat.

Va multumesc, oameni-povara sau oameni-binecuvantare, oameni-poveste sau oameni-cosmar, oameni care ati adus curcubeul pe cerul meu sau oameni care ati starnit ploaia in sufletul meu!

Ii multumesc celui care este s4ng3 din s4ng3le meu, fiindca m-a invatat ce este iubirea neconditionata si celui care a avut curajul sa mearga pe acelasi drum anevoios cu mine, desi ar fi putut sa aleaga o cale mai usoara.

Le multumesc oamenilor care m-au invatat sa spun multumesc.

Le multumesc parintilor mei!

Latest from Sfaturi

Go to Top