Fii la curent!

Venus în Berbec aduce schimbări importante în plan sentimental. Previziunile Uraniei pentru toate zodiile

in Horoscop by

Venus in Berbec este, alaturi de tranzitul Soarelui prin Taur, un eveniment astrologic major care va influenta puternic toate cele 12 semne zodiacale in perioada 20 aprilie si 15 mai.

Urania ne spune cum vor fi zodiile influentate de tranzitul planetei Venus.

Cum influenteaza Venus in Berbec cele 12 semne zodiacale

BERBEC

Tranzitul plantei Venus prin zodia Berbec aduce un plus de protectie, genereaza o stare fizica si psihica buna si insufla optimism, curaj, incredere.

TAUR

Intre 20 aprilie si 15 mai, planeta Venus tranziteaza zodia Berbecului. In acest rastimp, va va insenina universul interior. Totodata, Venus poate sa introduca o binefacatoare nota de sustinere discreta in planul sanatatii ori chiar sa atraga o sansa in chip subtil, scrie avantaje.ro.

GEMENI

Aspectul format de planeta Venus in perioada 20 aprilie-15 mai are un rol pozitiv in stabilirea noilor relatii de prietenie sau in consolidarea si reabilitarea celor care au fost puse la incercare in ultima vreme.

RAC

Rastimpul 20 aprilie-15 mai, in care Venus tranziteaza zodia Berbec, este perioada interesanta pentru activitatile profesionale, pentru imaginea voastra, pentru felul in care veti fi intelesi si apreciati de colegi sau subalterni.

LEU

In perioada 20 aprilie-15 mai, sectorul progresului prin perfectionare profesionala, care impune acumulare de cunostinte, experienta si valoare personala, va fi sustinut de tranzitul planetei Venus prin Berbec, care le va fi util celor mai tineri dintre voi, ajutandu-i sa sara peste etapele necesare.

FECIOARA

Venus in Berbec va permite sa va bucurati de beneficii materiale si ajutoare, mici sau medii ca valoare si importanta, dar foarte utile. In toata aceasta perioada, va veti apara foarte aprig interesele financiare, inaintand o avalansa de argumente si pretentii formulate in contradictoriu.

BALANTA

Venus in Berbec este un factor pozitiv pentru aceia dintre voi care vor trebui sa sustina discutii in contradictoriu ori sa gaseasca solutii divergentelor din cuplu.

SCORPION

Venus in Berbec va da mesaje astrale pozitive in privinta sanatatii si va instaura o perioada in care procesele mentale si activitatea cerebrala va fi mai intensa iar voi va veti simti mai motivati si mai siguri pe voi.

SAGETATOR

Tranzitul planetei Venus prin Berbec va va insufla, pana pe 15 mai, un puternic chef de a trai. Aventurile vor fi nota picanta a rastimpului cuprins intre 20 aprilie si 15 mai.

CAPRICORN

Aspectul format de Venus in intervalul 20 aprilie-15 mai va influenta sectorul casei, al gospodariei si al patrimoniului legat de elementul pamant (terenuri intravilane, bunuri funciare din categoria paduri, gradini, livezi, curti, anexe gospodaresti construite la sol).

VARSATOR

Intrarea lui Venus in Berbec reprezinta un factor de noroc, poate chiar de protectie in planul comunicarii. In perioada 20 aprilie-15 mai veti putea afla informatii utile voua si veti putea specula ceea ce aflati.

PESTI

Venus in Berbec va influenta pozitiv in cazul vostru sectorul financiar, pana pe 15 mai a. c.

Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top