Fii la curent!

Veşti pentru Săptămâna Mare. Cum va evolua vremea de azi până la Paşte

in Meteo by

ANM a actualizat previziunile pentru toata saptamana. Iata prognoza pentru fiecare zi…

PROGNOZA METEOROLOGICA PENTRU INTERVALUL 21.04.2019 ORA 09 – 22.04.2019 ORA 09

IN TARA

Vor fi innorari in cea mai mare parte a intervalului si temporar va ploua, local in regiunile nordice si nord-vestice, la deal si la munte, si pe arii mai restranse, cu o probabilitate mai mare in cele centrale si sudice. Ploile vor avea si caracter de aversa, iar izolat se pot acumula cantitati de apa mai insemnate. La munte, in special la altitudini mai mari, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in prima parte a intervalului in zona inalta a Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 9 grade, usor mai scazute in estul Transilvaniei, scrie romaniatv.net

LA BUCURESTI

Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare in a doua parte a zilei si seara. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 15…16 grade, iar cea minima de 5…6 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICA PENTRU INTERVALUL 22.04.2019 ORA 09 – 23.04.2019 ORA 09

IN TARA

Cerul va avea innorari si temporar va ploua, in prima parte a intervalului local in nord si centru precum si la munte si pe arii mai restranse in rest, in timp ce noaptea, aria ploilor va fi in restrangere spre sud-vest. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in special pe creste, iar la cote mult mai reduse, local si temporar cu precadere in nord-vestul, centrul si sudul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, posibil usor mai scazute in depresiuni.

LA BUCURESTI

Cerul va avea innorari si temporar in prima parte a intervalului va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 13…14 grade, iar cea minima de 4…5 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICA PENTRU INTERVALUL 23.04.2019 ORA 09 – 24.04.2019 ORA 09

IN TARA

Cerul va fi mai mult noros si pe arii in general restranse va ploua, in prima parte a intervalului in regiunile sud-vestice precum si in zonele montane si submontane aferente, iar noaptea cu o probabilitate mai mare si in cele centrale si nord-vestice. La munte, in special la altitudini mari va ninge. Local si temporar vor fi intensificari ale vantului, valori mai mari urmand insa a se inregistra in zona inalta a Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 8 grade.

LA BUCURESTI

Cerul va fi mai mult noros, iar in a doua parte a intervalului probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata. Vantul va sufla in general moderat ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 13…14 grade, iar cea minima de 5…6 grade.

TENDINTA EVOLUTIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 24.04.2019 ORA 09 – 27.04.2019 ORA 09

IN TARA

Valorile termice vor creste treptat de la o zi la alta, iar probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata la inceputul intervalului, cu precadere in nord-vest si la munte.

LA BUCURESTI

Valorile termice vor fi in crestere treptata, devenind apropiate de cele specifice perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi redusa.

Tags:

Latest from Meteo

Go to Top