Fii la curent!

Vrei să atragi dragostea unei persoane? Fă unul din aceste incredibile ritualuri!

in Sfaturi by

V-ați propus să atrageți dragostea cuiva, dar nu mai știți cum să procedați. Aflați că sunt mai multe ritualuri pe care le puteți urma, ca să vi se intâmple ceea ce doriți.

Din cele trei propuse mai jos, puteți alege doar unul, pe cel care credeți că se potrivește cel mai bine propriilor nevoi.

Pisica în ritualul pentru a atrage dragostea unei persoane

Va trebui să alegeți ziua de vineri cu lună plină, să vă scoateți încălțămintea și puneți piciorul pe o foaie de hârtie. Conturați cu ajutorul unui creion roșu, de preferință foarte gros, apoi decupați.

După care va trebui să scrieți de 21 de ori numele celui de care sunteți îndragostiț/ă, să puneți scorțișoara dedesubt, repetând: “vei fi la picioarele mele în 21 de zile”.

Lăsați scorțișoara pe desenul obținut toată noaptea și, dimineața, puneți-l în încâlțămintea pe care o veți purta. Faceți asta două zile, apoi aruncați-o la pubelă.

Trandafirul în ritualul pentru atragerea dragostei unei persoane

Într-o altă vineri, oarecare, luați un trandafir, spuneți numele iubitului, apoi puneți floarea într-un pahar cu apă.

Seara, rupeți petalele și repetați, cu calm, numele iubitului, spunând: “El va deveni din ce în ce mai pasionat de mine”. Puneți petalele într-o batistăși păstrați-le în sertar.

După 21 de zile, aruncați-le în vânt, păstrând batista. Veți vedea cât de simplu atrageți dragostea acelei persoane.

Banana în ritualul de atragere a dragostei față de o persoană

Taiați o banană în lungime, puneți peste ea o linguriță de miere și una de zahăr.Scrieți pe o hârtie albă numele persoanei pe care o doriți, așezați hârtia în mijlocul bananei și uniți bucățile.

Păstrați banana într-o pungă din plastic, închisă bine. La sfârșit, aruncați la gunoi totul, spunând: “Sper ca zahărul bananei, mierea și zahărul pot îndulci inima persoanei pe care o iubesc.”

Cenușa pentru a atrage dragostea unei persoane

Aprindeți tămâie și rugați-vă, folosind “Psalmul 114”. “Înger al lui Dumnezeu, care mă păzești și mă luminezi, ajută-mă ca să pot fi lângă persoana pe care o doresc”.
Păstrați cenușa de tămâie și la sfârșitul celor 7 zile, suflați-o în vânt, mulțumind pentru tot ce e bine.

Un articol de Ileana Mlădinoiu

Latest from Sfaturi

Go to Top