Stay tuned

Vremea 24 – 26 aprilie 2019. Prognoza meteo în Săptămâna Mare

in Meteo by

Potrivit meteorologilor, din punct de vedere termic Romania va avea parte de o vreme in general apropiata de mediile climatologice ale perioadei. Afla prognoza meteo pentru Saptamana Mare.

Vremea 24 aprilie 2019

Miercuri, indeosebi in prima parte a zilei, vor mai cadea unele ploi locale in vestul tarii si numai cu totul izolat in sud-est.

Vantul va sufla moderat spre tare in Banat si in nordul Moldovei si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului, scrie stiriactuale.net

Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua de marti, se vor situa in general intre 15 si 20 de grade in Transilvania si Maramures, 18-23 de grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in Dealurile de Vest), 16-21 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 14-19 grade in Moldova.

Vremea 25 aprilie 2019

Joi vor cadea unele averse usoare de ploaie cu totul izolat in nordul Carpatilor Orientali, in restul tarii cerul urmand sa fie variabil spre mai mult senin. Vantul va sufla moderat in Moldova, Baragan si Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni.

Temperaturile maxime vor continua sa creasca fata de ziua precedenta si vor fi incadrate in general intre 19 si 24 de grade in Transilvania si Maramures, 22-27 de grade in Banat si Crisana si 19-23 de grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in zona Obcinelor Bucovinei.

Vremea 26 aprilie 2019

In Vinerea Mare vremea va fi in general frumoasa in toata tara, insa din nou unele averse usoare de ploaie isi vor face aparitia cu totul izolat in nordul Carpatilor Orientali, iar spre seara si in vestul Romaniei.

Vantul va sufla moderat in Moldova si in sudul Banatului si mai mult slab in restul teritoriului. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 20-25 de grade Celsius in Transilvania si Maramures, 23-28 de grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul Banatului) si 20-25 de grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Latest from Meteo

Go to Top