Fii la curent!

Vremea azi. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj

in Meteo by

Potrivit prognozei meteo emise de expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) s-a anuntat vreme vanturoasa si racoroasa. Cerul va fi temporar noroc, dar numai trecator vor fi conditii de ploaie.

Vantul va avea intensificari, cu rafale care vor atinge viteze de 55…65 kilometri pe ora, cu probabilitate mai ridicata intre orele 11 si 17. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade Celsius, scrie fanatik.ro

Vremea in Bucuresti

Potrivit specialistilor meteo, in Bucuresti se anunta averse sporadice, caci procentul de precipitatii va fi de 30%. Maxima zilei va fi de 21 grade Celsius, minima de 8 grade Celsius, iar vantul va sufla cu o putere de 18 kilometri pe ora.

Vremea in Iasi

Cerul va fi partial innorat in Iasi, joi, 2 mai 2019. Maxima zilei va fi de 20 de grade Celsius, minima de 8 grade Celsius, precipitatiile nu isi vor face aparitia, iar vantul va sufla cu o putere de 18 kilometri pe ora.

Vremea in Constanta

Joi, 2 mai, va fi o zi cu un cer noros la malul marii. Maxima zilei va fi de 17 grade Celsius, minima de 10 grade Celsius, iar precipitatiile isi vor face aparitia.

Vremea in Brasov

In Brasov se anunta un cer in mare parte insorit, joi, 2 mai. Procentul de precipitatii va fi de 20%, maxima zilei va fi de 16 grade Celsius, minima de 5, iar vantul va sufla cu o putere de 16 kilometri pe ora.

Vremea in Cluj

Prognoza meteo emisa de specialistii de la ANM anunta un cer partial, joi, in CLuj-Napoca. Maxima zilei va fi de 19 grade Celsius, minima de 9 grade Celsius, iar vantul va sufla cu o intensitate de 18 kilometri pe ora.

Latest from Meteo

Go to Top