Fii la curent!

Vremea de 1 Mai. Prognoza meteo în minivacanța de 1 Mai 2019 în România

in Meteo by

Vremea de 1 Mai. Prognoza meteo ANM în minivacanța de 1 Mai 2019 în România: Cum va fi vremea de 1 Mai 2019 la București și la munte. Vremea 1 Mai la mare. Temperaturi în Constanța și pe litoral de Ziua Muncii.

Vremea de 1 Mai. Meteorologii ANM au anunțat prognoza meteo pentru toată luna aprilie, inclusiv 1 Mai. Astfel, românii care vor beneficia de o minivacanță de 1 Mai 2019 pot afla încă de pe acum va fi vremea în țară, la București, la munte și la mare. Potrivit meteorologilor, temperaturile în România vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu precipitații sub medie.

Vremea de 1 Mai la București

Vremea de 1 Mai la București va fi caldă. Cerul va fi parțial noros. Temperaturile se vor încadra între 21 de grade C și 17 grade C. Vântul va sufla în rafale de 32 km/h. NU sunt anunțate ploi, scrie a1.ro

Prognoza meteo 1 Mai la munte

Pentru cei pe care sărbătoarea de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, îi va prinde la munte, avem vești cam proaste. De Ziua Muncii, meteorologii anunță ploi și rafale de vânt. Temperaturile la munte se vor încadra între 16 grade C și 6 grade C. DE asemenea, vântul va sufla în rafale de 28 km/h.

Vremea de 1 Mai 2019 Constanța

Vremea la mare va fi însorită. Temperaturile pe litoral se vor situa între 15 și 10 grade C. Vântul va sufla în rafale de 28 Km.h. Nu sunt anunțate ploi.

Latest from Meteo

Go to Top