Fii la curent!

Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo

in Meteo by

Meteorologii ANM au emis noua prognoza meteo pentru luna aprilie. Vremea de Paste 2019 va avea temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, in timp ce de Florii, temperaturile vor fi normale pentru perioada la care ne aflam.

Asa cum va fi vremea de Florii, asa va fi si de Paste, spune traditia, dar meteorologii vin sa o completeze cu noi informatii. Prognoza meteo de Florii anunta temperaturi incadrate in limite normale ale acestei perioade, insa de Paste, temperaturile vor fi mult mai ridicate. Vezi, in continuare prognoza meteo ANM pentru fiecare saptamana in parte, dar si regimul pluviometric.

Saptamana 01.04.2019 – 08.04.2019

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestui interval in regiunile vestice si nord-vestice, iar in rest se vor incadra in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, dar mai ales in zonele montane si in sud-estul teritoriului, relateaza a1.ro.

Saptamana 08.04.2019 – 15.04.2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa in general in jurul celor normale pentru aceasta perioada, posibil usor mai ridicate in nordvestul tarii. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta saptamana vor fi excedentare in regiunile extracarpatice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data, posibil deficitare in nordul extrem al tarii.

Saptamana 15.04.2019 – 22.04.2019

Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

Saptamana 22.04.2019 – 29.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele specifice acestei saptamani, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in aceast interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu posibilitatea unui usor deficit in regiunile vestice si sud-vestice.

Vremea Bucuresti de Florii

De Florii, vremea va fi frumosa la Bucuresti, desi cerul va fi predominant noros. Tempearturile se vor incadra intre 21 si 18 grade Celsius. Vantul va sufla in rafale de 25 km/h.

Vremea Bucuresti de Paste

In Capitala, temperaturile se vor incadra intre 18 si 11 grade C, cerul va fi partial insorit, vantul va sufla in rafale de 17 km/h.

Vremea de Florii la munte

La munte, cerul va fi partial noros, temperaturile se vor incadra intre 11 si un grad C. Vantul va sufla in rafale de 39 km/h.

Vremea de Paste la munte

De Paste, la munte temperaturile cresc usor. Minimele si maximele termice se vor incadra intre 15 si 7 grade C. Vantul va sufla cu 17 km/h la rafala.

Tags:

Latest from Meteo

Go to Top