Stay tuned

Vremea de Paștele catolic. Veşti proaste de la meteorologi

in Meteo by

Cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a intervalului in sud, est si centru, iar noaptea cu precadere in jumatatea nordica a teritoriului, insa doar pe arii restranse, temporar va ploua slab. In zona montana, la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitatii sub forma de ninsoare, dar neinsemnate cantitativ.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua in sud-est.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 20 de grade, cele mai ridicate valori urmand a se inregistra in vestul tarii, unde se vor situa in jurul celor specifice datei, iar cele minime intre -2 si 8 grade, usor mai coborate in depresiuni, scrie antena3.ro

Prognoza meteo pentru duminica, 21 aprilie

Vor fi innorari in cea mai mare parte a intervalului si temporar va ploua, local in regiunile nordice si nord-vestice, la deal si la munte, si pe arii mai restranse, cu o probabilitate mai mare in cele centrale si sudice. Ploile vor avea si caracter de aversa, iar izolat se pot acumula cantitati de apa mai insemnate. La munte, in special la altitudini mai mari, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in prima parte a intervalului in zona inalta a Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 9 grade, usor mai scazute in estul Transilvaniei.

Prognoza meteo pentru luni, 22 aprilie

Cerul va avea innorari si temporar va ploua, in prima parte a intervalului local in nord si centru precum si la munte si pe arii mai restranse in rest, in timp ce noaptea, aria ploilor va fi in restrangere spre sud-vest. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in special pe creste, iar la cote mult mai reduse, local si temporar cu precadere in nord-vestul, centrul si sudul tarii.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, posibil usor mai scazute in depresiuni.

Latest from Meteo

Go to Top