Fii la curent!

fericiți

Vreți să fiți fericiți ? Mâncați morcovi și banane!

in Sfaturi by

Știați că există alimente care pur și simplu ne schimbă starea de spirit, pentru că stimulează secreția de endorfină și serotonină? Iată care sunt cele mai produse care ne fac fericiți. Consumate în fiecare zi, ne aduc acea stare de bine de care avem mare nevoie…

Consumați apă minerală naturală

Aveți o stare proastă? V-ați gândit că poate nu v-ați hidratat corespunzător? Dacă nu veți avea destulă apă în organism, atunci să nu vă mirați că va crește concentrația de cortizol, un hormone direct răspunzător de stres și anxietate. Iar cea mai bună apă cu ajutorul căreia vă veți schimba urgent starea este apa minerală naturală. Tot pentru a vă binedispune, trebuie să apelați la ajutorul morcovilor, care au un efect antistres.

Specialiștii spun că pentru a avea cel mai bun efect, morcovii trebuie consumați cruzi. La rândul lor, bananele conțin din belșug dopamină, adică acea substanță care ne oferă plăcere în orice moment al zilei, lipsa acesteia ducând la apariția depresiei. Pentru a vă asigura o cantitate necesară de serotonină apelați și ajutorul cerealelor integrale, în timp ce ciocolata neagră conține un alt stimulent puternic care acționează în mod similar cu cafeina, teobromina.
Felicia Iederă

Loading...

Latest from Sfaturi

Go to Top