Fii la curent!

Câteva zodii au mare noroc, azi. Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile

in Horoscop by

O sa ne bucuram de ajutor din partea unor oameni care tin la noi, care vor sa fim fericiti si niciun efort nu va fi prea mare pentru ei.

Vibratia zilei este 2 si o sa ne putem deplasa cu usurinta si o sa spunem si lucrurilor pe nume.

BERBEC

Se poate sa dedicati o ora, doua, din timpul liber unui hobby care sa va scape de tensiuni, sa puteti deveni mai creativi. Se poate sa prelungiti un contract, sa va asigurati banii pentru o perioada mai lunga de timp si sa alegeti si noi membri in echipa cu care veti lucra, scrie stirileprotv.ro

TAUR

O sa puneti la cale o reuniune cu tot familionul, daca nu in noaptea de Paste, macar in prima zi, sa fie o petrecere in toata regula. Un proiect nou, incitant, la serviciu si o sa va dati peste cap sa va achitati onorabil de obligatiile profesionale ca sa puteti spera la o promovare si sa luati bani mai multi.

GEMENI

O sa puteti legaliza un act si sa capatati statutul pe care-l meritati, sa avansati pe scara ierarhica. O sa cheltuiti, ca de obicei, mai multi bani decat v-ati propus, c-apar neprevazute, cadouri de cumparat pentru musafirii despre care ati aflat abia acum ca vor veni in zilele libere.

RAC

Se pare c-o sa va asociati cu niste oameni care sunt foarte buni profesional si o sa faceti treaba ca lumea impreuna, or sa se vada in toamna rezultatele. Ati putea regla o situatie de afaceri, sa va puneti de acord cu sefii, colaboratorii, sa mearga totul snur, sa iasa un lucru de cea mai buna calitate.

LEU

Va cauta cineva cu care puteti desfasura o activitate de pe urma careia sa luati bani si sa mai cunoasteti si alta lume. O sa fie ceva alergatura pentru finalizarea unui act ca sa rezolvati treburi legate de casa, ori de afacerile care iau amploare, si sa faceti un salt in cariera.

FECIOARA

Se poate sa vi se aprobe imprumutul pe care l-ati cerut unei banci si o sa fie o lejeritate financiara. Se poate sa primiti niste bani, o confirmare c-ati fost angajati undeva si ca o sa va descurcati mult mai bine sub aspect financiar.

BALANTA

E momentul sa perfectati o situatie, sa luati semnaturi sa faceti progrese la slujba, la scoala si-n viata personala. V-ar putea intra niste bani pe care sa-i dati pe rate si cu ce mai ramane sa luati ce trebuie pentru casa, cadouri pentru cei dragi, ca vin sarbatorile pascale.

SCORPION

O sa luati o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu referitoare la programul de sarbatori si sa-i anuntati si pe prieteni. Se pot lua decizii in biroul sefilor si sa va treziti cu niste modificari ale programului de lucru, dar sa va adaptati, totusi noului orar.

SAGETATOR

Va-ncearca niste emotii ca stiti c-o sa vina cineva care vrea sa fiti impreuna si cand o sa va priviti in ochi o sa stiti cat de serioasa e relatia. O sa strangeti banii din mai multe surse, poate si partenerul de cuplu aduce mai multi bani, din activitati extraprofesionale si o sa fie un confort financiar.

CAPRICORN

Se poate sa-ntalniti pe cineva care are multe puncte comune cu voi si o sa vedeti daca puteti forma un cuplu – pentru ca dorinta exista. O sa va pregatiti de plecare, mai pot fi niste modificari, sa amanati cu o zi, doua, plecarea, ori poate sosirea, din niste cauze pe care le veti afla din mers.

VARSATOR

O sa mai luati cateva ornamente pentru casa, faceti pregatiri de zor, ca vin musafirii in week-end si o sa vreti sa fiti la inaltime. Se pot indrepta niste situatii, sa veniti cu dovezi, argumente, cu acte-n regula ca sa puteti avansa cu studiile, sau poate vreti sa faceti niste achizitii, cu forme legale.

PESTI

E cineva care-si doreste sa va vedeti, sa scurtati distantele, c-a trecut prea mult timp de cand nu v-ati intalnit. Poate veti reusi sa scapati de toate datoriile pana la sfarsitul saptamanii, sa platiti rate, facturi restante pe unele stiti c-aveti si sa fiti cu toate la zi de Paste.

Latest from Horoscop

Go to Top